Srdce

Srdce

Anotace: Minulost!!!Teď jsem teprve šťastná!!!

Mé srdce sice jinému náleží,
k tobě však můj zrak stále běží.
Stále jsem se do něj nezamilovala,
o tebe bych raději bojovala.
Ty už o mě, ale nestojš,
nebo říct mi, že mě miluješ se bojíš?
Já miluju tě stále a pořád,
řekni mi jestli mě máš taky rád?
Co bych měla udělat, abych tě měla zpátky?...
Autor Nikolína, 29.09.2007
Přečteno 540x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí