Milovat...

Milovat...

Anotace: ...co všechno znamená milovat???...

milovat,
není jen mít rád!
milovat,
značí i pravdu znát!
milovat,
je věda!
milovat,
to každý hledá!
milovat,
je krása!
milovat,
to každé srdce hlásá!
milovat,
to chtěl by každý!
milovat,
to prý je navždy!
milovat,
musel bys chtít!
milován,
můžeš též být
Autor PrincessTerinka, 29.09.2007
Přečteno 404x
Tipy 2
Poslední tipující: Pythonissa__
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí