Horké kakao k večeři

Horké kakao k večeři

Anotace: ...

v dlaních voňavý šálek třímám
přivírám víčka
do tmy se dívám
první doušek je
hebká kůže tvoje
rty tisknu okraj
polibek tak horký
au
vdechuji vůni
jeho vnímám
tisknu ouško
a zuby ret
ztěžka polykám
jeho dravý vzdech
horký
až chlad obejme mě
vydechuji
obliny mých ňader
mu v dlaních zhrubly
tisku ho silněji
au ach
pálí!
otevřu oči
horký šálek v dlaních...
Autor Andee, 29.09.2007
Přečteno 384x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí