Víš, ...

Víš, ...

Anotace: Občas prostě něco v životě vyhoří a nemá už cenu foukat do popelu.

Víš,
já nevím jak Ti to říct.
Trvá to už dlouho,
na spoustě, spoustě míst.
No, v zásadě je všechno...
asi v pohodě.

Vím,
nic není za levno,
ani žít,
jen tak na vodě.
A pořád hledat klíč.

Chápej,
nechci Ti to dávat na talíř,
nejsem škarohlíd.
Ale je to jak nákup v obchodě,
kde nesmíš koupit nic.

Nemůžu
pořád jen pozorovat,
jak mohly věci být
a dávat ruce pryč,
narážet do hranic.

Potřebuji,
cítit ten pocit,
když ve světě je všechno...
mnohem víc než v pohodě,
nechat se tím zavalit.

Netušíš,
co že to vlastně chci,
to nejspíš proto,
že se mnou v srdci nebydlíš,
a ztratila si cit.

Neplakej,
že vlastně nemám Tě už rád,
to si nesmíš takhle brát.
Vždyť po celou dobu,
jsi byla taky jen kamarád.

Nekřič,
nemůžu za to, že přišlo
jen to, co jsi sama uhasila.
Oči dávno nejiskří, je ticho
A láska se už unavila.

Nechtěj,
abych něco předstíral,
ani ty, zatni zuby, pěst...
Prostě půjdeme dál,
ale bez společných cest.
Autor Demedalex, 29.09.2007
Přečteno 427x
Tipy 4
Poslední tipující: Koskenkorva, rry-cussete
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělá!já sama se teď (vlastně teď není to správný slovo,spíš dýl než dlouho) nacházim v situaci,kdybych si měla konečně uvědomit,že je čas jít dál-a sám.Takže jsi mi možná i pomohl

13.01.2008 20:30:00 | Blacky...

taky konecne necemu rozumim...
opravdu povedena;)
ostatne jako vsechny, co sem ztm cetla

25.11.2007 00:12:00 | Kláárchen...

je to smutný...a pravdivý...

21.10.2007 10:52:00 | rry-cussete

Tomuhle rozumím velice dobře. Člověk opravdu potřebuje víc,než být spokojený. Potřebuje být šťastný... :o(

30.09.2007 14:42:00 | Hesiona-Essylt

to je... smutny...

29.09.2007 23:54:00 | qpal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí