Nahá

Nahá

Anotace: Takhle se občas cítím

Cítím se jak had svléknutý z kůže,
Daná na pospas svému osudu,
Zjizvená duše a nic už nepomůže,
Život či smrt-budu či nebudu.

Opuštěná vrba na konci života,
Nemá nikoho, kdo by se jí svěřil,
Koloběh světa-smutek, strádání, samota…
V zrcadle laguny život se zmařil.

Bílá jak vločka, svíjí se v objetí,
Vody co nikde nekončí,
Pohlcena paprsky v opojném zajetí,
Krása, co kolem mě kruhy obtančí.
Autor BlueBird, 30.09.2007
Přečteno 374x
Tipy 1
Poslední tipující: Tacca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...se ti povedla , ta se chválí sama Kavec

30.09.2007 10:37:00 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí