Dnes

Dnes

Anotace: básnička

Dnes vlasy nebudu si mít,
ať dál objímá je vůně tvých prstů.
Radostný smích slyším ve větvích,
smích, jenž odnáší mě do snů.
Dnes oči své nezavřu únavou,
oči, jenž s tvými splynuly.
Svět nám leží u nohou,
pouze vteřiny nás minuly.
Dnes rty své nepotřu pomádou,
polibky v nichž jsou ukryté,
provází mě letní zahradou,
kde leží vzpomínky zakleté.
Autor BlueBird, 30.09.2007
Přečteno 512x
Tipy 1
Poslední tipující: Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí