Plné srdce lásky

Plné srdce lásky

Anotace: Prostě zamilovanost...

Je to zvláštní pocit,
a je to pro mne pocta
Tvých dlaní se zmocnit
A políbit Tvá ústa.

Dotek Tvých rtů s mojí tváří
Je nejkrásnější zážitek,
Svět se v mžiku rozzáří,
Je to nepřekonatelný prožitek.

Líbat Tě celý den i noc,
Je na mou nemoc lékem,
Na lásku jediná je pomoc,
Trávit čas s tím člověkem.

Nediv se mi teda lásko,
Že všechen čas já chci Ti dát,
Sladkých polibků já dám Ti na sto,
Můžeš lásku z mého srdce brát…
Autor Buči, 30.09.2007
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

To carodejka: Děkuju ale jsem uplnej začátečník... Četl jsem tvoje básně a ty mají hloubku, jsou skvělé...

30.09.2007 12:51:00 | Buči

Krasna,...jsi jemna duse.

30.09.2007 12:42:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí