...Studánka slz...

...Studánka slz...

Anotace: nwm co psát...třeba se bude líbit :-)

Všechny mé slzy
slily se v pramen.
Má studánka
je mého smutku zámkem.

Dívám se do vody,
vidím tam sebe,
jak na dně zápolím,
jak voda zebe.

Ležím tam na dně,
utápím se v té slané vodě.
Koukni se dolů!
Než bude pozdě...

Ležím moc hluboko,
koukám se na Tebe.
Ty se však díváš jen
vysoko do nebe.

Prosím Tě!
Zachraň mě!
Natáhni ruku!
Sklop svůj zrak,
vzpomeň si
na naši lásku!

---

Za to, žes nepodal
mi zas svou dlaň,
vybírá si láska
až moc krutou daň.

Uděluje odevzdávat
do konce dnů mé slzy,
utopím se díky Tobě,
miláčku, moc brzy.

Posledních pár nadechnutí
ze zbytků tvé lásky
a sůl ta mi vytvoří
až nadosmrti vrásky.
Autor Sukuba, 30.09.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi tvoje otevřený srdíčko...možná by tahle věc chtěla trošku upravit a byla by to pecka...držím palce

11.10.2007 17:16:00 | christiana včera neusnula

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí