Knihy a život

Knihy a život

Anotace: ...............

Učebnice se na de mnou trčí,
jak ohromné hradby,
však nejen v učení,
ve knihách sídlí,

život samotný,
naučí tě pokoře,
však i odporoučení,
co v tomto světě,

osud nám do cesty,
zlé,
dobré,
do cesty připlete,
kdo lásku nezná,
je jak mrtvola,
světem chodící…
Autor Vlk v rouše, 30.09.2007
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

K tomu konci, to je stejné u toho kdo nemiluje. i když lásku poznal.

30.09.2007 15:04:00 | Já Esther Ruth

život nás neučí jen pokoře:) Líbí se mi:)

30.09.2007 14:42:00 | Ishtar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí