Plachetnice

Plachetnice

Anotace: Rozchod.........

Poděkování mé patří Tobě,
ač nás láska zklamala,
věř že mě to bolí hodně,
to že jsi mne nechala.

Věděl jsem že to brzy příjde,
čekal to každou vteřinou,
stále doufal že nám to výjde,
Tebe miluji jedinou!

Přesto Tobě děkuji,
za všechny krásné chvíle
a srdce stále mě bolí,
čelím všech pekel zlé síle.

Děkuji Ti dotřetice,
na Tebe zapomenout se nedá,
zas budu plout jak plachetnice,
co ztracený kout v světa hledá...

Ten kout je láska Tvá a má,
Ty jsi v mém srdci jediná!
Autor Buči, 01.10.2007
Přečteno 346x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí