Výkřík do prázdna...

Výkřík do prázdna...

Anotace: Ta o tobě je...není dopsaná a nikdy dopsaná nebude...jen chvilkový záchvat...

Nechtěla jsem ti ublížit
A donutit tě šáhnout po žiletce.
Nechtěla jsem tě ovládat,
Jak maňáska v rukou herce.
Nechtěla jsem křičet o beznaději,
Která nad námi,jak černé mraky visí.
Nechtěla jsem ti říci slova,
Co spolu nijak nesouvisí.
Nechtěla jsem si ublížit
A nevědět kudy běžet mám.
Nechtěla jsem tě milovat,
A nevědět, že jsi můj krásný pán...
Autor teckifr, 02.10.2007
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) směješ se?

12.05.2008 23:44:00 | Kávový Poutník

nikdo vetsinou nechce.....a presto to dela...Proc???

02.10.2007 16:33:00 | UNDEAD

Pěkně melodická

02.10.2007 06:29:00 | melebele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí