Beze slov

Beze slov

Anotace: Taková jarní milá báseň

Beze slov

Mlč už! Nemluv tolik.
Podívej se, jak je dneska krásně.
Pojď, budeme chvíli zticha. Prostě jen tak.
Vychutnej si ten pocit krásné letní noci.
Ten čerstvý teplý vzduch.
Všechnu tu touhu naplněnou v jednom malém polibku.
Tu vůni našich těl.
Sílu v jednom doteku.
Lehkost naší společné myšlenky.
Máš oči, jako dvě velké zalité studánky.
A tvé rty jsou jako slunce za pravého poledne,
teplé a hřejivé.
V té tvé dlani má ruka lehce zabloudí.
V tvém srdci však mé srdce stálé místo má.
Jsme jako Noc a Den.
Jeden bez druhého být prostě nemá.
Autor Dark Psyche, 24.05.2005
Přečteno 549x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí