Má to cenu sama v světě žít?

Má to cenu sama v světě žít?

Anotace: O osudem zničené lásce.

Byli sme spolu, oddání vroucí láskou
tys odešel a nechals mě samotnou
v tom světě zloby
nenávisti,
kříku, bolu
a žalosti
v tom světě kruté doby
samotnou.

tys byl moje velká hvězda
co vedla mě od toho zla
když tu nejsi co já sama
nezkušená a zraněná
od amora se srdcem krvácejícím.

Nelze zapomenout na to co bolí
jsem tu sama v prohraném boji
bráním se a ze žalosti
vzpílám však nemám dosti
sil.

Však zbývá už tu jenom jedna ráda.
Skončit sama a být s tebou milována.
Vzit si život jedním tahem,
přestat dýchat
samým blahem udusit se
nebo zastřelit.

Však má to cenu sama v světě žítt??
Autor klajusenka, 02.10.2007
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná, ale věř, že zase bude dobře...*:)

25.10.2010 09:47:00 | PIPSQUEAK

Myslím, že tady Tě dopředu hnala myšlenka a zapomínala jsi na formu, na význam... Je to dobré, nabité a upřímné. Jen si to zaslouží větší klid a soustředění při psaní.

02.10.2007 18:27:00 | G.P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí