Pro Tomiho....

Pro Tomiho....

Anotace: i nu ....

Ty nevidíš, že já se usmívám,
a při tom úsměvu jen tebe v mysli mám.
Ty nevíš na koho já myslím před spaním
ty nevíš komu já posílám mé vyznání.
Vyznání, že obejmout bych tě chtěla,
a alespoň chviličku v tvém naručí byla.
Tak alespoň tady ti to píšu,
ať víš že jsi to ty,
kdo provází mé sny.
Autor Janica, 02.10.2007
Přečteno 453x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí