Čekání

Čekání

Anotace: Každý to jistě zná, když čeká a čeká na páteční shledání...

Víš kolik týden dní má?
Někdo by řekl pouhých pět.
Víš kolik týden hodin má?
Celých sto dvacet.
Víš kolik týden minut má?
Nekonečných sedm tisíc dvě stě.
Víš kolik týden vteřin má?
Čtyři sta třicet dva tisíc !!!!

Jen slovo věčnost snese srovnání…
Čekám tu na tebe jak Šípková Růženka,
až přijedeš a vysvobodíš mne svým polibkem.
Pak můžeme všechno nebo nic…
a nebo jen tak na pivo…
Autor Ladžik, 24.05.2005
Přečteno 1247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí