Upředeno z krásných snů

Upředeno z krásných snů

Anotace: Jen tak pro radost:o)

Má lásko, potkávám tě mezi kapkami deště,
zvláštně mě studíš, až věřit se nechce,
že upředen jsi z krásných snů,
jež provází mě branou osudů.

Má lásko, potkávám tě zrána
když mlhou se toulám úplně sama.
A ty zulíbáš ta mokrá místa,
jež mi na tváři život můj chystá.

Má lásko, někdy tě potkávám na prašné cestě,
znavená horkem, jít dál už se nechce,
a ty mě v náručí tou pouští proneseš,
zemdlenou k prameni tiše mě doneseš.
Autor Sunny, 24.05.2005
Přečteno 563x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc pěkná... Už teď mám pocit, že mé komentáře se budou stále opakovat.
Sunny, Sunny, Ty musíš být zvláštní děvče:-))
100*

20.05.2006 15:13:00 | Roko

Rytmika! 80. Přeposílám si ji, a vrátím se k ní mailem.

16.11.2005 22:53:00 | MATT

super ?! prostě krása !

26.10.2005 22:48:00 | sköld

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí