Každá

Každá

Anotace: Pokaždé se spálím...

Každá chvíle po boku Tvém,
kdy v dešti jsme věřili, že nezmoknem.
Každé tajné Tvé vyznání,
slýchat zvony, jak tiše vyzvání.
Každá bolest, co říkala ti Pane,
na lžích naše láska těžko vzplane!
Každé "Ty to pochopíš přece"
chci nechat utopit v řece.
Každé milování s ohněm olympským,
každé "Kde si byl, proč a s kým?"
Každé slovo, co ti patřilo,
pohádku tajnou také zmařilo.
Každé odpuštění na Tvou adresu,
přísahám, že nyní Tvou přítomnost nesnesu!
Každé "kdyby něco, tak nic!"
mě sráželo do kolen čím dál víc.
Každá naděje budoucnosti umírala vzápětí,
ZKRAT!..už jsem nevydržela to napětí...
Autor Niké, 03.10.2007
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí