Snad někdy...

Snad někdy...

Anotace: V hlavě zmatek. V srdci stud...a přesto bych chtěla...

Sedím a mé oči jsou zastřené,
Nevnímám nic a nevím,
Kam ty mraky vznášející se nade mnou směřují...
Sedím a cítím, jak teplé slzy mi stékají po tvářích.
Chtěla bych spatřit tvé oči,
Tak krásné, když usmívají se na mě.
Chtěla bych vidět tvé ruce
A cítit jejich teplo na svých dlaních.
Ne, dneska to nejde.
Ale co jindy? Půjde to jindy?
Nevím, necítím nic, jen horečnaté onemocnění.
Už vím, oni tomu říkají láska.
Tak tedy miluji, ale koho a za jakých okolností?
Už nevím, nevím nic a myšlenky se ztrácí.
Jak korálky na gumičce, která se zrovna přetrhla...
Autor teckifr, 03.10.2007
Přečteno 577x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

....krásně napsané...zajímavé téma :-)

15.10.2007 11:38:00 | Motýl v říši divů

mych myslenek spis prybiva..a chuti vytratit s enekam "jinam" spise pribyva....Ale toho si nevsimej jen nazor jedny maly nechapajici holky...

04.10.2007 20:59:00 | Fried Green Tomatoes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí