Konečně

Konečně

Anotace: snad jen-konečně

na křídlech tvé lásky
objala jsem duhu.
a za vše mohou tvé sladké čokoládové oči
ve kterých se zlato třpytí...
pro všechny střípky nezměrného štěstí mé duše.

jako ozvěna- kterou vybrnkávám na kytaru vášně
-nezkrotné a divoké...
jako bouřící vodopády

hlučné jako moje myšlenky
plné ideí a lásky...
k tobě a k té troše štěstí...
Konečně!
Autor Gwladus, 03.10.2007
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí