láska jako slunce

láska jako slunce

Anotace: láska je jako slunce je tu pro všechny bez rozdílu

jsem sen či noční můra??
Jsem čas?
Jsem bolest či slast? ¨
Jsem všechno a nic

Zahalen do roucha tmavých dnů,
obklopen láskou
křídla smím použít jen pro účel lásky
bolest odvracím
tvář odkrytě v tajemné
do dálek se dívat smím
tajemství mě drží
pro tebe jsem našel duši

jsi a budeš jako den
svítí slunce na všechny
jako láska je dostupná
odejde....vědět bys měla

Jsi tu pro mě a já tě chci
chápeš víc než jiná může
emoce ti oči otevřeli
jsi to ty..
Autor Rbb, 04.10.2007
Přečteno 638x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten začátek je moc pěkný...

05.10.2007 21:23:00 | hańula

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí