Víš, až...

Víš, až...

Anotace: ...

Víš
když usínáš
a je Ti zima
mohu Tě zakrýt
celého svou kůží

víš ,
když nebudeš moci spát
zavřu Tvá víčka svými
a budu se dívat jak spíš

víš,
až se Ti bude zdát
že už nejsi
budu to asi já
jenom já

víš
Ty s mou kůží
s mými víčky
a srdce to jsi říkal
že nemáš
Autor Andee, 04.10.2007
Přečteno 462x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí