Stýská se mi

Stýská se mi

Anotace: Pro moji lásku, stýská se mi pořád, když nejsme spolu... Tohle mi letělo hlavou...

Se slzou na víčku,
sedím zde u sebe,
prstýnek v dlani,
to vzpomínám na tebe.
Na úsměv tvůj,
na polibek letmý..

Kde asi teď jsi,
s kým povídáš si..
Na tebe stále jen myslím,
a jsem sám,
sám tu sedím..

Už v buse okolo tebe,
stýskalo se.
Tak v tuhle chvíli,
pouze snad na tebe,
na nic a nikoho,
stále jen myslím,
až začíná pršet mi na papír,
ne, to pouze jen,
brečím…
Autor Gabriel17, 04.10.2007
Přečteno 813x
Tipy 2
Poslední tipující: S.Tomas
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí