Věční spiklenci...

Věční spiklenci...

Anotace: ***

Když ochutnám Tebe
ma Lásko,
u srdce mě zebe
a v ústech mám vazko.

Tvá hořká chuť
můj jazyk rozežírá.
Klidně si jiný buď,
vždyť já jsem taky jiná.

Jsme jiní trochu víc
než ostatní.
Nemilujem se,sic
jsme si posvátní.

Nemilujem se,ale
žijem jako milenci,
v lásce jsme dále
věční spiklenci...

Já jsem Tvá nevěsta,
Ty ženich,co se žení,
tohle je naše cesta necesta,
které návratu už není...
Autor Písklátko, 05.10.2007
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkný, líbí se mi.

05.10.2007 23:05:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí