Lehce mimo...

Lehce mimo...

Anotace: (4.10.2007)

už mám všeho kolem dosti
jako ve snách chodím po chodbách
nezdravím, avšak ne ze zlosti
ale proto, že mimo jsem, v mrákotách

můj divný pohled na Svět
řekla bych, že něco Tě trápí
myslím, že děvče jak květ
v Tvém srdci bezostyšně spí

i přesto, že se nejedná o osobu mou
já v srdci Tě hluboko nosím
potloukám se nekonečnou tmou
Svět kolem o pomoc prosím

mám Tě hrozně moc ráda
i když, svým způsobem vlastním
něco jako kamaráda
a přesto o Tobě dost sním
Autor B.a.r.b.a.r, 05.10.2007
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: Pythonissa__, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je pěkná...ale já mam prostě radši básně které se moc nerýmují:-)...ale pěkná je

07.10.2007 20:17:00 | Venessa

Tož...:) pěkná je

05.10.2007 14:17:00 | Albertinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí