Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: No známe tohle téma že jo...:) ale na každýho to někdy přijde:)

Prvních pár hodin dělí nás od sebe,
a já už pláču, myslím na tebe.
Stále v hlavně slyším tvůj hlas,
zas mě to přejde, chce to jen čas.

Chybí mi tvé krásné dlouhé vyprávění,
chybí mi ta myšlenka, že zlo v dobro se změní.
Chybí mi tvé něžné kytarové prsty,
já už nechci přecházet tyhle hloupé mosty.

Most od vzopění k zapomění,
když mé myšlenky se stále mění.
Moc mi chybíš, chci být s tebou,
chci tě moci poslouchat a ruku ti při tom hřát.

Chybí mi když smutně pláčeš,
a i to, když štěstím skáčeš.
Chybíš mi, když tajně sníš,
chybíš mi když sladce spíš.

Chybí mi tvé jemné hnědé oči,
jako dvě velké hvězdy co jasně svítí v noci.
Chybíš mi ty, nechci se tě vzdát,
chybíš mi ty, zas chci si s tebou hrát.
Autor Neaira, 05.10.2007
Přečteno 480x
Tipy 1
Poslední tipující: KLARISA
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..hezounké to potěší...

03.06.2008 22:05:00 | KLARISA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí