Rozřešení

Rozřešení

Anotace: Nalijme si pohár čistého vína...

Bojím se na tebe zase smát,
bojím se, že už mě nechceš znát.
Nechci se pořád ptát,
nechci si nic nalhávat.

Pořád tě v srdci mám,
jenže ty už nejsi sám.
Co mám po tobě chtít,
nechci už tou druhou být.

Dokud jinou máš,
dělej, že mě málo znáš.
Z rozumu bojím se návratu,
když ve vztahu dojde ke zkratu.

Ty přec se mnou nechceš být,
nechceš se mnou znovu jít.
Bojím se to říct,
ale ty mě nechceš víc…

Tak to na mě působí,
jsou i jiné způsoby?
Autor Jedůfka, 05.10.2007
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí