Noční můry bledého svítání

Noční můry bledého svítání

Anotace: Asi jedna ze slabších, kterou jsem ,,vyplivla", když jsem čekala na tramvaj...

Kdo je ,,Ty“ a kdo ,,Já“?
Stín schoulený v rohu
nebo čerstvé jahody v misce?
Zpíváš, že den končí, když začnu plakat.
A noc začíná, když se přestanu smát.

A já se tě ptám,
proč to té dívce tak sluší…
Odpovídáš němým polibkem
a mým pocitem, že tohle přeci musí skončit!
Svět se točí, ne?

Tvé tělo se rozplývá
v mdlém ranním světlu
a já doufám, že až se úplně rozední,
bude tohle jen zlý sen.
…O lásce…

Že tahle noc, ze které nebylo úniku,
se změní v noční můru
a ty přestaneš existovat.
Ano, točí se, tak jak si to zařídím,
někdo to umí…

Přeju si, abych procitla,
abys na denním světle vybledl jak vzpomínka.
Těším se, až mě ráno obejme má kamarádka lesba
a ty už nebudeš moci mluvit, těším se,
až ti svážu ruce a zalepím pusu.

Budu si muset zvyknout na to,
že ,,už můžu“.
Miláčku, brzy už políbím svou kamarádku lesbu
Přímo na ulici.
A ty mi to nezakážeš!
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvláštně napsané a tak nějak strašně hezky...

31.12.2007 11:50:00 | Sukuba

Asi hledáš pomoc u své kamrádky lesby...Je to reseni? Kluci jsou desní ale bez nich to nejde...i kdyz divci laska je krasna...ale... Uvidis. Hezky napsane.

14.10.2007 23:52:00 | Diablek

Tak to je síla... libí se mi...

06.10.2007 12:22:00 | black.heart

točí se, točí...

Někdy mám pocit, že trochu moc rychle.

05.10.2007 19:28:00 | Zuz.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí