Nenasytná

Nenasytná

Anotace: ... a zničující, krásná i krutá, nezbytná i zbytečná, laskavá i bezohledná, bláznivá až hloupoučká, pravdivá i předstíraná... jak kdo chce... ale nikdy - nikdy nekonečná...

Mám hejno nápadů jak se ti lásko bránit
však plný kapsy dobrot co máš tolik ráda
holku která u mě spavá teď připraven jsem ztratit
nechala tu náušnice a mě podrápaný záda

znám tě a vím že nemáš nikdy dost
dokud nenacpeš k prasknutí si břicho
to proto mám na holku co s tebou chodí zlost
že jinam zase zmizíš a zbude prázdný ticho

nežárlím – jenom se vztekám a dusím hněv
už stokrát jsem tě ve snu zabil – jsi tak sladká
zas a znova zadržím ti navždy rukou dech
přítomností svojí lásko – jsi víc než směšně vratká!
Autor Adam Piston, 06.10.2007
Přečteno 388x
Tipy 1
Poslední tipující: Terakota
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš zajímavě.

09.01.2008 23:43:00 | Terakota

Dravá ale moc krasna..

06.10.2007 16:59:00 | carodejka

Připomíná mi to tuhle písničku- Sbohem lásko...já jedu dál...

06.10.2007 09:05:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí