Ty jsi můj princ

Ty jsi můj princ

Anotace: V mých snech ty strašíš,a nevíš, že tě miluju...

Ty jsi můj princ

Ty jsi princ můj,
ale rád mně nechceš mít.
Jen ty se můžeš posadit na trůn
v mém srdci, než však začne hnít.

Ty jsi princ můj,
ale o mě nevíš.
Jediný pohled tvůj
strunky v mém srdci rozechví.

Ty jsi ten, koho ráda mám,
ty jsi ten, koho miluju.
S tebou si představuju ráj,
s tebou, s tebou se směju.

Ty o mě pohledem nezavadíš,
v tvém světě neexistuju.
V mých snech ty strašíš,
a nevíš, že tě miluju.
Autor .K.r.i.s.t.y., 06.10.2007
Přečteno 398x
Tipy 1
Poslední tipující: Neldor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí