Proklínám

Proklínám

Anotace: Vůbec se to nerýmuje, je to jen taková pocitovka.

Slunce opět vyšlo a já...

...nevím co mám cítit.

Další den, další tápání v temnotě zapomění.

A stromy se ohýbají...

...ohýbají se pod náporem bouře,...

...která vládne ve mě.

Slyšíte?

To kapičky deště bubnují...

...a zpívají...

...jako andělé.

Proč nezpívají i mé,...

...které padají mi z tváře do klína?

Ubohé dítě!

Jsou krutě prázdné...

...mlčenlivé,...

...ale to jediné mi zbylo.

To jediné, co mi zbylo...

...po lásce.

To jediné, co mi zbylo...

...po životě.

To jediné, co mi zbylo...

...po tobě...

...miláčku!

Trpce chutnáš,...

...ale slova...

...kloužou ven...

...z hrdla,...

...které jsi líbal.

"Proklínám tě, kéž bys tehdy zemřel a už nevstal!"
Autor Rhiana E. Nebresk, 06.10.2007
Přečteno 360x
Tipy 3
Poslední tipující: Zahir, Gabrielle Taroka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí