Tři na lásku

Tři na lásku

Anotace: Ach ty lichý počty...:-( Pouta vztahu jsou tak těžká, že je zapotřebí dvou, k tomu, aby je unesli, a leckdy i tří...

Dlouhá mi je noc,
v níž sama spím,
slib svůj nesplním
lžu
však mému nitru,
neuhasím jiskru,
netoužím
o Tebe se dělit,
té holce čelit,
byla přítelkyní,
já vězenkyní,
snad zrádkyní,
trestem jsi byl sám,
Ty chtěls být milován
mnou i jí,
nás tři to nespojí.
V nenávratnu
činy chtíče zmizí,
domněle jsme si cizí.
I přes vlastní přetvářku,
má mě za lhářku,
historie se opakuje,
jak nebe s lunou pluje.
Otvírá oči, realita tu je...
Autor Niké, 06.10.2007
Přečteno 468x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí