Rámeček pro mě

Rámeček pro mě

Anotace: Lehho se zasívá hřích na pole labilní povahy...

Před okem se stmívá a vrané srdce hlásí
Že je konec služby, tvé lži a denní spásy

Pod krovkami sametu se nechci věčně skrývat
Vpluješ se mnou na moře? To bych měla kde bývat

Plná svojí prázdnoty znám předem jeho odpověď -
“Víš, já vlastně nemůžu” - a mezi slovy vlhká zeď

Chodci, lásky, přátelé a bludy
Marniví lapači, poraďte kudy

Nemůžu uvěřit, že dělám, cos řekl
Najednou tvůj obrázek úplně stekl

Z rámečku pro mě, kam sis ho nakreslil
Jak to všechno bude, těch pár světlých chvil

Vinna jsem z hříchu, jenž do mě vložil
Můj hrozný strach, co jemu sloužil
Autor Christel, 06.10.2007
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí