Všechno nejlepší

Všechno nejlepší

Anotace: omlouvám se...nerýmuje se...možná ani není básnička...ale je jen pro jednoho človíčka...i když vím, že si ji, lásko, nikdy nepřečteš...stejně....je pro Tebe...

Je to už spousty let
cos spatřila´s poprvý tendle svět
pomalinku otevřela očka
ta nejkrásnější na světě
a v tu chvíli
nebe
ztratilo svou nejjasnější hvězdičku

ocitla ses tady dole...
malinká princezna s blonďatými vlásky
neznal jsem Tě
a tak jen...
představuju si Tě
podle fotek, víš?
těch, který jsi mi ukazovala jednou v noci

poznal jsem Tě až za několik let
bylo Ti už trošku víc
ale stejně...
bylas krásná, jako zlatovláska
a když jsem Tě poprvý uviděl
zatajil se mi dech
a srdíčko?
to se rozbušilo jako nikdy
nikdy dřív v životě

bylo to...chjo...ani nevím
nevím, jak to...prostě překrásný
bylas mou princeznou...mou
hvězdičkou
jedinou

však zhaslas
a mně tu zůstala jen
vzpomínka
ale stejně, vím, že někde svítíš
i když ne pro mě...

a proto Ti chci v dnešní den,
má lásko,
popřát vše nejlepší k Tvým narozeninám
moc a moc zdravíčka, bo je potřeba
moc a moc štěstíčka, bo je ho moc málo
moc a moc lásky, bo bez ní
to prostě...
není ono

Chybíš mi
Autor Pazdi, 06.10.2007
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate, niemante
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro kohoto je? je fakt hezká

01.12.2007 10:22:00 | Lady de Winter

:) pěkny :) hodně

17.10.2007 22:21:00 | niemante

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí