Dopis psaný krví

Dopis psaný krví

Anotace: Pište komentíky a hodnoťe,prosím...;-)

Dopis psaný krví

Bezesné noci
Pokoje nedají
Musím myslet na něj
Víčka se zavírají
Na stole leží
Dopis pro něj psaný tuží

Proč opustil mě
Kvůli jiné
Dívce,jak lilie bílé
Ona teď vedle něho leží
A čas mi běží,rychle běží

Podlaha tmavá
Mé tělo studí
Nesmím plakat
Však slzy se kupí
Zavírám oči
Ale vše se mi točí
Svět je bohatší
O jeden boj prohraný
A na stole leží
Dopis krví,
Pro něj napsaný
Autor Emily_Strange, 07.10.2007
Přečteno 444x
Tipy 1
Poslední tipující: Walentine
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

brrr... chudak, až ten dopis bude číst... :/

23.12.2007 09:53:00 | niemante

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí