přeji si Tě

přeji si Tě

Anotace: já tebe jo a ty mě?:-P

na zledovatělém moři,
zpěvy srdce krouží.
na zmoklém písku,
chci tě mít v blízku.
na pustém ostrově,
cíitit se v domově,
a v temném pralese,
ať se nám donese..
zatím neprojevená láska
Autor Woski, 07.10.2007
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať se nám donese...kéž by to bylo tak jednoducjé...

07.10.2007 14:23:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí