Volba srdcem

Volba srdcem

Anotace: Mám-li volit srdcem, pak rozhodnut já jsem. Volím to co je mi blízké, jdu k té, jenž je mým srdcem.

Mám-li volit srdcem,
pak rozhodnut já jsem.
Volím to co je mi blízké,
jdu k té, jenž je mým srdcem.

Volím lásku od srdce,
snad nespálí mě na popel.
Volím úsměv nežné tváře,
tak jako je svit polární záře.
Volím pohled anděla,
do něhož jsem se zamiloval.

A svoboda, jenž mi byla tolik blízká,
je teď už hodně vzdálená,
neb našel jsem to co hledám.
Já svobody se klidně vzdám,
pro tu co mám tolik rád
Autor australian_man, 07.10.2007
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí