okamžik

okamžik

Anotace: ....

Jsi prchavý
jako okamžik pravdy
...krásný

mizíš
když lžeš mi
...bolavý

nevím
co říkáš
...lháři

co zdá se mi jen
...lásko

mrtvé listí padá ze stromů
zasypává
...mě
Autor Andee, 07.10.2007
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí