Jen otázka?!

Jen otázka?!

Anotace: No nevim... :(

Opravdu se toho bojím
ani nevíš jaký mám strach,
ani to snad nevyslovím,
že vše můžeš proměnit v prach.

Pustila jsem si tě blíž.
Jak v ráji jsem s tebou byla,
jsem další se kterou spíš,
prostě celá se ti dala.

Jenže ty nemůžeš být můj.
Bojím se, že mě nemáš rád...
Chci tě zastavit, prosím stůj!
Co když tě začnu milovat?!

Nechci být jako ostatní,
hrát si se mnou konečně přestaň!
Nejde mi jenom o spaní.
Neodcházej pryč, prosím zůstaň!

Řekni mi pravdu, i když je krutá.
Nechci jenom doufat a snít,
je lepší to vědět a být smutná
jestli to nemůže tak být!

Já chtěla bych totiž víc,
je to jen na tobě,
já...nemůžu tě mít!

Tak chceš mě nebo ne?
Autor angel.of.darkness, 07.10.2007
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: 0-0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

miluju upřímnost...a tahle báseň je taková...moc povedená...

02.02.2008 21:31:00 | 0-0

moc pěkný, takový přímý....líbí se mi....:)

10.11.2007 13:50:00 | Jesus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí