Hvězdičko...

Hvězdičko...

Anotace: jsou přání, co zůstanou jen přáními

v dlani mám...
hvězdu-tebe, jenže zhasínáš.
ty moje štěstí-odcházíš...
tak proč, v náručí mé umíráš.
a mrtvě mě obcházíš.

v dlani držím-tvůj rubín
srdce... krvavé a malé
jako mé sny a touhy...
cos posypala-aby se plnily
a ted...těsně před konce
odcházíš!!!

"nenechávej mě samotnou,
vždyt bez tebe umřu na samotu
nenchávej mě v tom temném pokoji
vždyt mě to zabíjí...
nevidíš?
prosím...
zustan ještě chvíli, aspon než zavřu oči
než si pro mě přijdou-ti...."

"hvězdičko, z dlaně sype se prach.
hvězdičko, prosím tě-já mám strach."
po tvářích mi stéká vodopád...
jsem zase sama...
už přichází-modlitby nepomůžou...

"už budu hodná přísahám...
jen mě nechte žít...
už nic neudělám, neuteču, přísahám...
já chci žít."
piiiiiip...
a Oni zatlačí mé oči...
jak je nenávidím!
Autor Gwladus, 07.10.2007
Přečteno 410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí