Eutanazie lásky

Eutanazie lásky

Anotace: Nerýmuje se.... prakticky... mé pocity

Vzdávám se po boji
Byl zbytečný
Usnula jsem bez hranic
Zjistila, že už se nechci trápit
A pak jsem se utopila v slzách
A došlo mi, že je KONEC….

Bolest…
Nezná hranice,
To jsem nevěděla….
Vůbec.. strašně to bolelo..
Rozhodla jsem se, že omdlím..
Ne já, ale naše láska…

Chci jí dát eutanazii….
Autor Ammazonic, 07.10.2007
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc zajmavý.....fakt skvělej nápad líbí se mi tam ta myšlenka...

08.10.2007 14:45:00 | Deniska

Moc smutné, ale krásné.

08.10.2007 11:44:00 | Psavec

Bolí to...a trvá tak dlouho...pokaždé...

08.10.2007 07:42:00 | G.P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí