Kde se bere

Kde se bere

Anotace: ...

Kde se bere
Taková síla
Milovat
Kde se bere
Ta obrovská tíha
Vzdorovat
Kde se bere
Ta síla
Znovu vstát
Kde se bere
Ta tíha
Poklekat
Kde se bere
Síla
Zase začínat
Kde se bere
Tíha
Usínat
Kolikrát ještě
Budu poklekat
Kolikrát budu vstávat
Kolik síly
Ještě mám
A která tíha
Mi zlomí vaz
Autor Andee, 07.10.2007
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí