Zamilovanááá

Zamilovanááá

Anotace: zase jedna pro mýho miláčka...:D

Miluju každý zákoutí tvojí duše
když tvoje srdce vedle mýho tluče...
...tak hluše...

Miluju každej milimetr tvýho těla
kterýho jsem se už tolikrát dotýkat směla...
...a chtěla...

Miluju ty hvězdy padající ti z očí
a nesnáším když se se mnou tvoje ústa loučí...
...jen do doby, kdy další den končí...

Miluju hejna tvých motýlích polibků
a když dávám se ti bez zbytků
jakýhokoliv studu se souhlasem osudu...

Miluju když jsi mojí součástí
když oči zavíráš pod náporem slastí
a když se propadáš do mých propastí...
Autor simiii, 07.10.2007
Přečteno 656x
Tipy 1
Poslední tipující: Blagit
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí