moře

moře

Anotace: ...

plujeme mořem
Šplouchají barvy
našich těl
tříští se o skály
Hrají si stíny Tvých prstů
Na mé kůži
mezi korály
Věřím
Tvým slaným rtům
Když všeptají do mých
Miliony motýlů
Jejich křídla
hýří ve mě
Buší mi do žeber
Šimrají
úsměvem
barvy kolem rtů
hejno lásky motýlů
věřím
v zázraky
že se nikdy neztratí
křehký závoj
našich snů
Autor Andee, 08.10.2007
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí