I bolest se změní

I bolest se změní

Anotace: hledám tě stále ikdyž tě znám a mám tě mít blízko

Krásně zní tvé jméno
po včerejší noci
Hřejivé teplo v loži královském
nehledej moudrost, kde není
nehledej už nic
jednej

Ztraceni v dáli
jen pro pouhou hloupost
setkání tě nevzkřísí,
lest najdeš všude
nedáš ji znát nikomu

Jako láska je naše minulost
vzpomínkou má se stát
změní se život
žízeň neuhasíš
neboť poznala jsi tajemství lásky a touhy
Autor Rbb, 08.10.2007
Přečteno 470x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí