Docela síla docela jo

Docela síla docela jo

Anotace: Není den stejný, i ted, když čteš tyto řádky je to už minulost vzpomínka

Jak ze dne na den přežívat,
když láska odchází?
Přiměl jsem tě vidět do zítřejších dní,
jsem někdo kdo je komplikovaný,
jako jsi i ty,
ale žijeme každý v jiném světě
světě bolesti a lásky.

docela síla docela jo,
v životě se musíš prát
a svou cenu znát.
Jako stoletý stařec
poctou k tvému životu

to co chci jsi ty
je čas být zticha
není to láska.

Pohledem do prázdna,
Co to bude stát?
Nehledej odpovídej,
Přelož vše co bolest působí
Jsme jako voda a oheň

Miluješ přes příliš a to bolest jest
Samota je tvým domovem

Miluješ přes příliš a to bolest jest
samota je tvým domovem
opuštěný ostrov
mračna zakryjí tvou samotu
šedost tvých dnů

Duha se zjevila
běž za ní...
Autor Rbb, 08.10.2007
Přečteno 456x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky ji vidím!

08.10.2007 14:08:00 | Oči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí