život je zlej.....

život je zlej.....

Anotace: nemám slov...a vy?

To co jsem ti udělala,
mě stále bolelo a výčitky jsem měla!
vrátit se k tobě a dokázat že miluju tě
jsem vážně chtěla!
snažila jsem se každý den,
už vím že hloupá jsem byla
a příjde mi to jak zlej sen!
ty slova jak mě miluješ
a jak si na dně z toho co jsem provedla,
ta tvá hra se ti vážně povedla!

já z toho na dně vážně byla,
ted vím že byla to chyba!
že ty si mě vlastně neměl nikdy rád
a chtěl si se nou jenom spát.
ted se cítíš jako král,
že si mě dostal
a pak za zády ses smál!

Včera si řekl tolik hnusnejch slov
co do srdce mě bodají,
ale i takový věci se občas stávají!
že já si tvou lásku nezasloužim,
jak si mi dokola opakoval jsem si myslela...
ted vím že ty o lásce nevíš vůbec nic
chceš jen sex a nic víc!

Včera ses cejtil jako vedoucí světa,
stačila však jediná věta,
abych přestala litovat toho že jsem tě podvedla,
včera zapomenout jsem rychle dovedla!
že to ale pořád bolí v srdci mém to dobře vím....
doufám že už tě víckrát nespatřím....
že ty si ten kdo poslední se bude smát,
to nedovolim to se nesmí stát!
Budu dělat jako by mi to neublížilo...
že pláču?
boha ne co se ti přisnilo?

Bolí to přiznávám,
ale v srdci tě už nehledám!
Doma budu plakat,
před tebou se ti do očí smát,
aby sis nemyslel jak mě bolí,
že si se mnou chtěl jen spát!
Budu se stále dobře bavit,
a před tebou se usmívat,
doma plakat, trápit se a tebe proklínat!

To jen ty sis nezasloužil moji lásku
a ted si vše dal jen v hloupou sázku
Autor Deniska, 08.10.2007
Přečteno 429x
Tipy 1
Poslední tipující: Dračičák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Chyba chybu trestá.

21.11.2007 20:44:00 | Replix

Denisko, i to se stává, nebuď smutná,
krásně jsi to napsala, vím jak se cítíš!

08.10.2007 14:07:00 | Singlová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí