zase jsem jen naletěla...

zase jsem jen naletěla...

Anotace: další podobné té předchozí musim se z toho vypsat!!!tak pardon jestli vás to unavuje...

že já jsem ti ublížila?
na pár týdnů jsem si to myslela
a vážně tomu věřila.
měla jsem výčitky,
mým přítelem byl pláč
ted ale vím
kdo z nás dvou je větší lhář!

ty sis moje slzy nezasloužil,
sex byl to jediný po čem si ty toužil!
dělal si jak se trápíš
jak tě to bolí,
ale tak to nebylo šel si cestou svojí!
a vše do detaili si promyšlený měl
a zase jen sex si chtěl!
a já v domně ní že vše bude jako dřív
jsem šla a s tebou spala,
že dobře to dopadne jsem si nalhávala...

Po včerejšku vím
že to byla ta největší chyba kterou jsem udělala,
bože proč jsem tak hloupá,
co jsem si zas nalhávala?
Ty sis se mnou jenom hrál,
na můj účet ses bavil a za zády se smál!
proč jsem ti naletěla,
proč jsem tě začla milovat,
proč jsem měla výčitky z toho že jsem tě podvedla,
když neměl si mě nikdy rád?
řekl si že mě psychicky odrovnáš,
zkus to ty si strašnej s..č!

ted se bavíš a snažíš se mi jen ublížit
daří se ti to,ale zkus se přiblížit....
nechci tě vidět...
nechci tě znát....
lituju toho že šla jsem s tebou spát!!!
lituju každýho slova co jsem ti řekla
lituju že jsem se trápila
lituju každýho tvýho objetí,
bylo to jenom prokletí!
lituju toho že si mě líbal,
když si se mnou spal a na mě si se díval!

NIKDY JSEM TĚ NEMĚLA POZNAT A ZAMILOVAT SE....

nesnášim slova co si řek
nesnášim tebe
proklínám čas kterej jsem s tebou strávila,
snahu ti dokázat jak tě miluju...
NENÁVIDIM A LITUJU VŠECH CHVIL,
TY SI HAJZL BUDEŠ A VŽDYCKY SI JIM BYL!!!
Autor Deniska, 08.10.2007
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí