E G O

E G O

Anotace: roztoužené v zapomnění

Na dlani pírko touhy
a barevné šmouhy
a v očích chtíč
pro dávné pryč . . .

Srdce nadranc
dozrálo v ego
roztoužené
v zapomnění . . .

Jako víno rozpoví
a jazyk rozváže
a na dně číše
poodhalí chtění . . .
Autor Anny, 25.05.2005
Přečteno 572x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí