Schovávačky...

Schovávačky...

Anotace: Před celým světem, já něco skrývám, jen před vámi na Literu, malá dvířka pootvírám...

Skrývám před okolím v sobě,
skrývám, svou horoucí lásku k tobě,
skrývám své nádherné těšení,
skrývám tak palčivé vzrušení...

Těším se,
na tvých očí jas,
jsou jako jasná zrcadla,
v nich sama sebe zahlédnu zas.

Těším se,
na tvá ústa,
chtivá, pružná, vlahá,
bez nich, ta má, jsou tak pustá.

Těším se,
na tvá objetí,
hřejivá, přímo medvědí,
v nich vydám se ti v plen zajetí.

Těším se,
na tvé mazlení,
přeněžné a svádivé,
splynem v blaženém souznění.

Milý můj,
ta touha,
v pokožce až mravenčí,
však dočkám se,
ty opět,
po předlouhé době,
sevřeš mě roztouženou náručí...
Autor Krtica, 25.05.2005
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí