Zpověď

Zpověď

Anotace: V potravním řetězci lížu si rány.........

Já chytil jsem hvězdu,
v pokoji mi svítila.

Já chytil ji do dlaně,
do dlaně,která tě hladila.

Hladila více než dosti,
tvé paprsky na mé zlosti.

Na chvíli nedával jsem pozor.
V pokoji už není!

Snad nebyl jsem takový netvor?
Netvor,který se mění.

Stejně tak i já pro tebe,
jak kráska pro zvíře,
umírá na pohled.

To tvá pýcha mě zebe.
Tvé oči,co mluví o víře.......
Umírám teď na posled.

Za rukáv s rozbřeskem,
tahám se o naději.
Za zády s bleskem,
pátráme po zloději...
Autor barak 2, 08.10.2007
Přečteno 387x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný..

18.10.2007 19:58:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí